cart side close
cart icon
Το Καλάθι μου
Υπάρχουν 0 στοιχείο(α) στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα

Όροι Χρήσης

Το assessment.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης ψηφιακών υπηρεσιών εκπαίδευσης, αξιολόγησης γνώσεων, υλοποίησης ψυχομετρικών τεστ και άλλων διαγνωστικών εργαλείων σε διάφορα αντικείμενα. Λειτουργεί υπό την ευθύνη και υποστήριξη της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ Ε.Ε.» (RDC Informatics), που εδρεύει στην οδό Ηρούς 2, Αθήνα, Τ.Κ. 10442, Ελλάδα με ΑΦΜ: 800338186 και Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών που διατίθενται από το assessment.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του assessment.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος assessment.gr και την έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα την συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τον τίτλο «Όροι χρήσης».

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Ψηφιακά προϊόντα

Μέσα από το assessment.gr διατίθενται με τη μορφή (άυλων) ψηφιακών προϊόντων:

  • Υπηρεσίες εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης
  • Υπηρεσίες αξιολόγησης γνώσεων
  • Υπηρεσίες διεξαγωγής διαγνωστικών τεστ & ψυχομετρικών εργαλείων παντός τύπου
  • Υπηρεσίες διεξαγωγής διαγνωστικών ερευνών & ερευνών ποιότητας παντός τύπου

Για εσάς που αποκτάτε πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του assessment.gr σας χορηγείται ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό & περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης & χρήσης της ιστοσελίδας υπό τους όρους που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς. Αυτή η άδεια δεν συνιστά μεταβίβαση τίτλου κυριότητας του assessment.gr στο περιεχόμενο ή στα ψηφιακά προϊόντα του. Η χρήση των υπηρεσιών παρέχονται εξατομικευμένα σε καθένα ένα από εσάς ενώ ρητά απαγορεύεται η αναπαραγωγή η δημόσια παρουσίαση, αντιγραφή, διανομή, εμπορία ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση του περιεχομένου του assessment.gr με ή χωρίς αντάλλαγμα, για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό. Ελεύθερα μπορείτε να αποθηκεύσετε και να διανείμετε οπουδήποτε επιθυμείτε τις εξατομικευμένες αναφορές (όπου υπάρχουν) που παράγονται από το σύστημα, κατόπιν της ολοκλήρωσης των διαγνωστικών τεστ που προμηθευτήκατε και υλοποιήσατε.

 

Περιορισμός Ευθύνης

H ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ Ε.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα assessment.gr όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε ψηφιακό προϊόν ή υπηρεσία που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

O σχεδιασμός του assessment.gr, τα κείμενα, τα γραφικά και το περιεχόμενο των ψηφιακών υπηρεσιών που ενθυλακώνονται σε αυτό, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ Ε.Ε. (και του εκάστοτε συνεργάτη της με τον οποίο έχει συμβληθεί για το σχεδιασμό και διάθεση των ψηφιακών υπηρεσιών του assessment.gr), προστατεύονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η, με οποιοδήποτε τρόπο, αλλαγή, διαμόρφωση, τροποποίηση και γενικά η παρέμβαση στο περιεχόμενο αυτό, καθώς και η με οποιοδήποτε τρόπο εκμετάλλευση και παρουσίασή τους προς το κοινό, με ή χωρίς αντάλλαγμα. Το περιεχόμενο των προϊόντων που διατίθεται από το assessment.gr προστατεύεται αυτοτελώς από το νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Υποχρεώσεις χρηστών

Οι χρήστες του assessment.gr αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.